Manstyperna alla kvinnor vill ha

De som trodde att det krävdes ett utseende som Brad Pitt och miloner åp banken för att bli en favorit hos kvinnorna trodde fel. Danska Ekstrabladet listar de egenskaper som gör män till kvinnomagneter.Vilken man som helst kan bli en framgång hos kvinnorna- om han har rätt egenskaper.
Ekstrabladet listar de mest attraktiva egenskaperna hos män. Och nej, utseendet spelar faktiskt ingen större roll- titta bara på Hugh Hefner…..

1: Självsäker: Att en man är självsäker och har självtillit är ett absolut måste. En man som är sunt och äkta självsäker kan faktiskt få vilken kvinna han vill. Kvinnor associerar självsäkerhet med sex och potential.

2: Framgångsrik: Kvinnor älskar när män hänger sig till 110 procent för en uppgift eller ett projekt. Och det är verkligen ingen hemlighet att kvinnor dras till män med makt, som kan gå saker att hända. Den man som är riktigt framgångsrik är i princip garanterad framgång i kärlek.

3: Hjältejobb:Kvinnor gillar män som har jobb där de räddar andra, som polis, brandman eller läkare. Jobben tyder på att du är maskulin och kan rädda din kvinna om det skulle behövas. Detta tycker många kvinnor är väldigt attraktivt.

4: Romantisk: Kvinnor vill känna sig speciella, och en man som är romantiskt på rätt sätt och från hjärtat kommer alltid att ha lätt att få kvinnor.

5: Rolig: Män som utmärker sig i ett sällskap genom att vara roliga, tänder kvinnor. Att vara kvick i repliken och få andra att skratta tyder på intelligens och självtillit. Ett förhållande med en rolig man blir heller aldrig långtråkigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bitnami